De politie van de Amerikaanse stad Ypsilanti zit met de handen in het haar. Al bijna zes maanden lang poept iemand of meerdere mensen op de glijbanen in het Prospect Park. De lokale politie is al tijden op zoek naar de wildpoeper(s), maar de ‘mystery pooper’ is nog niet gevonden. Dit meldt Michigan Live.

In de afgelopen maanden is er geregeld ontlasting gevonden op de glijbanen. De politie heeft inmiddels verborgen camera’s geïnstalleerd en hoopt er op die manier achter te komen wie er op de glijbanen poept. In januari stuurde Tony DeGiusti, hoofdcommissaris van de politie Ypsilanti, bracht hij de politieagenten al op de hoogte.

“We hebben een probleem in Prospect Park met een onverlaat die het verschil tussen een glijbaan in een kinderspeeltuin en een toilet niet begrijpt. Blijkbaar voelt deze persoon de behoefte om te poepen op de glijbanen ondanks het koude weer. Dit is een permanent probleem op deze locatie”, zo liet DeGiusti toen weten in zijn mail.

De wildpoeper poept natuurlijk niet overdag als er kinderen spelen. Dit wordt gedaan in de nacht als er niemand is. De stad is er echter flink druk mee. Medewerkers van de gemeente moeten nu dagelijks de glijbanen controleren en schoonmaken als er weer poep op ligt. De hoop is dus nu gevestigd op de gemonteerde camera’s.