© Depositphotos

Als heteroseksuele, single man heb je vandaag vast iets gedaan om een vrouw het hof te maken. Toch niet? Het moet wel zijn: de belangrijkste trucs om de aandacht van het andere geslacht te trekken, vereisen namelijk geen enkele vaardigheid. Vrouwen onbewust verleiden, is een kunst die alle mannen bezitten. Wil je het lot als man toch een beetje in de hand werken, zet dan extra in op volgende punten.

Doe verwijfd. De ideale man is vandaag namelijk eerder een gevoelige, weinig agressieve en hoffelijke heer dan een duffe, boerende stoere bink. Wie goed in de markt wil liggen, spreekt dus best het vrouwelijke kantje in zichzelf aan.

Ga voor gemiddeld. Wie zich al vervloekt heeft om zijn gemiddelde uiterlijk, kan daarmee vanaf vandaag op beide oren slapen. Vrouwen op jacht mikken immers op mannen met een zo normaal mogelijk ogende aanblik. Ga dus voor gewoon, val vooral niet te hard op.

Streef naar symmetrie. Mannen met een symmetrisch postuur zijn niet alleen het aantrekkelijkst, ze zouden ook betere dansers zijn. En laat een knappe man, met gevoel voor ritme nu net datgene zijn waar vele vrouwen naar op zoek zijn!

Zweet! Weinig anders windt een vrouw meer op dan een natuurlijk potje zweet. Mannelijk huidvocht bevat immers stoffen die leiden tot een verhoogde stemming en seksuele opwinding bij vrouwen. Weg dus maar met die deo’s en andere producten die zweet verdoezelen.

Lijk op haar vader. Het is al lang geen geheim meer dat vrouwen vallen op een man die iets weg heeft van hun eigen vader. Meer nog, een vrouw die op het moment dat ze geboren werd een 40+’er als vader had, neigt in haar relaties ook tot een oudere partner.

Conclusie: Keep it casual, act normal & atract women!