5 zonnige vakantiebestemmingen die goedkoop en betaalbaar zijn

211

Iedereen heeft wel eens nood aan een vakantie. Daarom zochten wij 5 betaalbare en goedkope vakantiebestemmingen voor je uit. All-inclusive, half-pension of liever gewoon logies. Alles is mogelijk, des te minder opties je neemt hoe goedkoper je reis wordt. Wil je echt goedkoop reizen dan boek je deze bestemmingen best last minute of aan het einde van het seizoen.

Malaga – Spanje

Onze favoriet die in het zuiden van Spanje ligt. Van de lente tot en met herfst kan je er genieten van zon en strandplezier. Malaga ligt aan de prachtige Costa del sol en met zijn uitgestrekte stranden heb je 100’den kilometers strandplezier. Malaga stad is ook een aanrader, een hele mooie grote stad waar je a volonté kan gaan shoppen. Zoek je een goede en goedkope last minute naar Spanje, dan is Malaga zeker dé stad waar je naartoe kan gaan.

Antalya – Turkije

Een prachtige bruisend stad die nog overblijft uit het Romeinse tijdperk met uitgestrekte stranden. Antalya ligt aan de zogenaamde Turkse Rivièra aan de Middellandse zee en staat bekend als de grootste badplaats van Turkije. Hou je van allerhande watersporten, dan ben je hier aan juiste adres.

Tenerife – Canarische Eilanden

De parel van de Canarische eilanden waar je winter en zomer van de zon kan genieten. Zelfs in de winter kan het er 25°c zijn. Aangenaam genieten van de vele terrassen, of misschien wel een bezoek aan de vulkaan “El Teide”, dit is toch een aanrader. Naar Tenerife vind je steevast wel een goedkope last minute voor minder dan 500 euro. Dat wordt zeker een super vakantie.

Corfu – Griekenland

Corfu, of ook wel Korfoe geschreven is een prachtig Grieks eiland in de Ionische zee. Corfu staat bekend als een op en top vakantie-eiland. Je vindt er prachtige olijfboomgaarden, witte stranden en je komt er volledig tot rust. In het vakantieseizoen is het hier steeds lekker warm en je kan hier naartoe onder de 500 euro.

Kaapverdische eilanden

De kaapverdische eilanden aan de westkust van Afrika is sinds enkele jaren enorm populair als vakantieoord. Vooral in de winter is het een favoriet omdat het er dan ook nog steeds aangenaam lekker warm is. Zo kan je genieten van parelwitte stranden en van de rust die heerst op dit subtropisch eiland. Wil je in de winter een goedkope en warme vakantie, dan is hier dat je moet zijn.

Uiteraard zijn er nog vele andere bestemmingen voor een goedkope zonvakantie. Maar deze 5 staken er toch wat bovenuit. Wil je nog meer voordeel doen kan je best een last minute boeken, soms heb je dan wel tot meer dan 50% korting op de normale prijs. Goedkoper kan bijna niet. Wil je liever geen zon en hou je meer van sneeuw dan boek je best een last minute skivakantie naar de bergen, ja zelfs in de zomer kan dat!