1. Met de auto rijden
Ja hoor, tegen het cliche in rijden wij beter mannen, dat heeft een Amerikaanse studie aangetoond waaruit bleek dat mannen 77% meer kans hebben dan vrouwen om te sterven in een auto-ongeluk. Dit komt omdat wij voorzichter rijden, wat meestal ook gewoon resulteert in beter rijden.

car

 
2. Gezond eten
Terwijl de man al sneller naar fastfood grijpt zoals frietjes, pizzaen pitta bestellen de dames op restaurant al sneller een gerucht met meer groenten of een slaatje.

Woman-eating-healthy-595x334


3. De weg vinden

Terwijl hij al zou zitten vloeken achter het stuur vragen wij gewoon ergens de weg of denken we eerst eens goed na. Wij zijn natuurlijk altijd sneller op onze bestemming.


4. Verkopen

Meer inlevingsvermogen zorgt er voor dat we vaak dingen sneller verkocht krijgen.


5. Timmeren

Geen grapje. Als we de cijfers bekijken kloppen we 10% vaker raak op de nagel dan mannen.

woman-holding-hammer-confused
6. Een gebroken hart overleven
Wij praten over over ons verdriet en laten het wegvloeien in tranen, terwijl bij mannen alles wordt opgekropt.

KimCrying
7. Omgaan met pijn
Ja daar gaan we niet te veel woorden aan vuil maken. Slechts twee woorden: Vagina + baby.

JordanGCrying
8. Een moord plegen
Omdat mannen fysiek veel sterker zijn dan vrouwen gaan dames vaak creatiever te werk bij een moord. Dit is dan ook beter doordacht waardoor ze minder snel gevat worden.

9. Wijn en bier proeven

Echt waar, het is bewezen. Vrouwen drinken niet voor niets graag wijn, ze hebben niet alleen een betere neus maar ook betere smaakpapillen!

anigif_enhanced-buzz-6262-1390510641-4

10. Vechten tegen ziektes
Je leest het goed, wij zijn het sterke geslacht! Dankzij een beter immuunsysteem krijgen infecties en vreselijke ziektes minder snel de kans om uit te breken bij ons.