Hoe vind je de iPhone die het best bij je past?

324
© Apple

Als je nog nooit van een iPhone gehoord hebt dan kom je hoogstwaarschijnlijk wel van de planeet mars.

Apple kondigde begin september in zijn keynote al aan dat er een iPhone Xs een iPhone Xs Max en een iPhone Xr zouden komen. Wel drie verschillende modellen!

Maar welke iPhone past er nu het beste bij jou?
Dat hangt eigenlijk vooral van jouw budget af. De Xs kost al gauw meer dan 1000 euro. Met alle respect maar dat is een behoorlijk bedrag! Met de Xs max kan je zelfs tot meer dan 1600 euro gaan. De prijs van een iPhone Xr start bij €859.

© Apple
De vraag is ook of je liever een groot of klein scherm hebt. Als je budget niet echt meezit, dan is het sowieso ene klein scherm. Dan kies je best voor een iPhone Xr of een iPhone Xs is dat ook nog boven je budget dan zal het een tweedehands iPhone of een nieuwe iPhone 8 worden.

iPhone Xr is dan weer het goedkopere zusje van de iPhone Xs. Een van de grootste verschillende zijn het type scherm en de uitmuntende camera die in de Xs zit.

Waar je deze kan bestellen? Hier vind je de iPhone Xs en de iPhone Xr voorraad in België. Je kan uiteraard ook een uitstapje naar de Apple Store in Brussel maken. Wat zeker een aanrader is. Of neem eens een kijkje bij Apple kopen.